dimecres, 28 de juliol del 2010

Es cuestion de sentarse...

Finalment i despres de 46 hores sense dormir en un llit, vam arribar a El Salvador i allá "nos llevaron" amb Pic-Up fins a Nueva Esperanza. Hem passat la nit repartits en families.
Aquest matí, ens esperava un dia molt atrafegat: Ens hem llevat, hem anat a esmorzar rapidament a Ca la Conxita (frijoles, ou remanat amb verduretes, pinya, pa, formatge, llet amb pols, café i sucre amb especies vives) i ens han portat en un Evento a la comunitat del costat: Ciudad Romero. Alla hem conegut el Padre Angel, un altre padre Angel (pero que no és tan padre...), Mario (president d'Acudesbal, associació sociocultural del Bajo Lempa), Nelson (fill de la Conxita, que ens fa el menjar i membre d'Acudesbal i de la directiva de N. Esperanza), Maria (membre de la família de la Conxita...) i altre gent que ens ha anat saludant, que bueno!


Hem sigut victimes, per primer cop del ritme de vida dels salvadoreños l'evento comen}ava a les 9 del matí d'un dia qualsevol i s'ha comen}at a cmontar a aquesta mateixa hora. Despres de dues hores de contemplar el panorama ha comensat l'acte de presentació de l'estudi de malalties d'insuficiencia renaria cronica: L'ESDEVENIMENT del dia on hi ha assistat molts membres de diferents comunitats del Bajo Lempa i moltes autoritats.

A l'acabar ens han donat menjar, un refrigerio, després hem anat a dinar, siesta, coca cola i ara a menjar un altre cop... i tal com diu el padre angel 2 que no es tan padre: "sino tienes hambre, es cuestión de sentarse"

Com veieu, la vida aquí es molt dura.

(els accents no van bé, l'internet cau de tant en tant i les c trencades no existeixen. Les fotos... alguna ja caura més endavant)

5 comentaris:

  1. Ehhhh! Bé, tranquil·litza saber que esteu sans i estalvis! Encara no se us ha adormit un escorpí a l'aixella? És molt díverT!

    Bé, fora conyes, anirem seguint les novetats vertiginoses que es vagin produint pel Bajo Lempa, o sigui que no deixeu d'actualitzar el blog a diari!

    Un petó a tots, i una forta abraçada als companys salvadorenys!

    ResponElimina
  2. Oh oh oh!!!!! per fi sabem algo de vosaltres!!!!
    Que bé, avera si podeu anar escribint cada dia!!

    records a toots!!!!
    ;)

    ResponElimina
  3. que bé rebre notícies vostres! no podré seguir massa aquest blog, diumenge marxo i m'acomiado de l'internet per bastants dies, però amb saber que heu arribat bé i que tot va més o menys correcte en tinc prou.
    DISFRUTEU molt molt molt i EXPRIMIU tot això al màxim!

    una abraçada de les que travessen oceans! :*

    ResponElimina
  4. wooooo, m'agrada vere que de moment tot va correcte!!!

    esperem rebre més notícies aviat!!

    sort, i haviam sí entre tots plegats, aconseguim que la vida en aquets llocs no sigui tant dura!

    Sempre apunt!!

    Martí

    ResponElimina
  5. uuuuh cateeeee!!
    Que fort! No entenc tot pero igualment aniré llegint perquè m'interessa molt! MUAAC

    ResponElimina